Simona Culea: Dăruiește muzica !

10 Apr 2015 by admin, Comments Off on Simona Culea: Dăruiește muzica !

Prietenii se întâlnesc din când în când să depene amintiri, să afle noutăţi, să asculte împreună o muzică bună şi să viseze frumos la planuri de viitor. Ca fiecare dintre noi să găsească zi de zi o astfel de ocazie am creat un proiect românesc unic: „Enciclopedia Muzicală a României” ce şi-a propus să reunească în portalul www.abcMuzical.ro toată istoria muzicii româneşti dar şi prezentul şi planurile de viitor ale compozitorilor, interpreţilor, orchestrelor şi trupelor româneşti chiar dacă activează în România sau oriunde în lume şi indiferent de genul muzical abordat. Important este că românii de pretutindeni să găsească aici informaţiile necesare despre muzicienii îndrăgiţi, să le asculte muzică şi să afle noutăţi despre melodii, albume sau concerte şi chiar să cumpere melodiile sau albumele preferate din magazinul on-line al Enciclopediei.

Pentru a fi în contact cu tot ce înseamnă muzica românească, prietenii noştri pot urmări cele mai noi ştiri şi pe Facebook, pe pagina Enciclopedia Muzicală sau pe grupul Ştiri din muzica românească ce a depăşit de curând pragul de 11.000 de membrii şi creşte pe zi ce trece, ceea ce ne face mândri dar ne şi responsabilizează pentru a aduce în fiecare zi, în prim-plan, tot ce este mai bun în muzică românească, cu decenţă, perseverenţă şi încredere că lucrurile bune vor dăinui în timp.

Pentru a avea cât mai aproape comunitatea artiştilor avem grupul ArtistGrup Enciclopedia Muzicală care este dedicat numai muzicienilor romani (cântăreţi, interpreţi, instrumentişti, compozitori, dirijori, aranjori, formaţii, grupuri şi ansambluri muzicale), indiferent de genul muzical.

Pentru toţi cei ce simt româneşte dar sunt departe de casă am creat, tot pe Facebook, Grupul Asociaţiile Româneşti din Diaspora care îşi propune să promoveze cultura şi artiştii români şi, în special, muzica românească. Toţi românii sunt bineveniţi iar cei care doresc să anunţe evenimente importante despre artiştii noştri o pot face cu mare drag.

Îi aşteptăm pe toţi românii din afara graniţelor ţării să ne calce pragul… virtual şi să ne anunţe concerte, spectacole sau alte evenimente ale artiştilor romani astfel încât să le distribuim tuturor membrilor din comunitatea noastră virtuală care este, de fapt, o oglindă a comunităţilor în care trăim fiecare dintre noi şi putem crea, astfel, legături puternice pe toate meridianele.

Pe toţi artiştii din diaspora care fac parte din această lume minunată a muzicii îi aşteptăm să ne contacteze pentru a se putea înscrie în Enciclopedia Muzicală a României unde putem crea o pagină dedicată pe www.abcMuzical.ro cu biografie, poze, albume, melodii, videoclipuri, ştiri şi evenimente. Pe lângă acestea oferim şi pachete de promovare integrată (on-line, radio şi TV) printr-o serie de abonamente astfel încât muzica artiştilor romani să fie cunoscută şi apreciată peste tot în lume.

De asemenea, toţi artiştii înscrişi în Enciclopedia Muzicală a României pot fi invitaţi să cânte la evenimentele din diaspora. Asemenea evenimente pot fi organizate în comunităţile româneşti şi de către echipa Enciclopediei, cu artiştii înscrişi în portalul www.abcMuzical.ro, astfel încât romanii de pretutindeni să aibă ocazia de a-i vedea pe soliştii lor preferaţi.

Vă aşteptam cu drag şi vă urăm Paste fericit!

Echipa Enciclopediei Muzicale a României

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii