Maria Diana Popescu: Bruxelles-ul salvat de invazia unui măscărici, sindromul spaimei de ruşi şi Pentagonul

7 Apr 2014 by admin, Comments Off on Maria Diana Popescu: Bruxelles-ul salvat de invazia unui măscărici, sindromul spaimei de ruşi şi Pentagonul

Cum engleza nu le-a intrat în cap aleşilor, s-au apucat să înveţe rusa şi chineza. Cu sau fără americani (şi-au spus în sinea lor), pînă la urmă, tot la mîna fratelui mai mare de la Răsărit vom ajunge. De ce să nu-i înţelegem şi noi? Au provizii în euro şi dolari, iar acum, prevăzători, vor să facă rost „în mod cinstit” de niscaiva yuani şi ruble. Ruşii ne-au fost cei mai buni prieteni în trecut! Nu-i aşa? În timpul războiului au comis tot felul de nenorociri prin satele româneşti. Îşi băteau joc de femei, furau, luau bunuri din case, erau violenţi, relata actorul George Motoi. Sătenii îşi ascundeau în podul casei fetele şi nevestele tinere din calea violatorilor ruşi în haină militară. Pe deasupra, ne-au dat tezaurul înapoi, ne-au dat şi teritoriile, iar noi, nu şi nu! L-au şcolit pe Ilici, primul preşedinte al democraţiei de tarabă. Cum noi nu prea mai avem armată, iar aviaţia militară e în comă profundă, devine tot mai evidentă opţiunea politrucilor noştri pentru Est. Ceaşescu a avut mai mult curaj să înfrunte U.R.S.S. decît aceşti filistini, poltroni sau poate, razvetka. Declaraţia lui Blănculescu referitoare la scutul antirachetă de la Deveselu şi la majorarea numărului de soldaţi americani pe teritoriul României, este un cartuş orb – o binecunoscută tactică de lansare a unei petarde pe piaţa politică, pentru a ţine mintea presei ocupată.  Însuşi, Ţarul Putin oferă motive statelor din blocul estic să se apropie de bună voie de stepa sa. Nu mai pun la socoteală faptul că, de la terminarea Primului Război Rece, liderii occidentali au fost puşi în faţa unei situaţii fără precedent, ceea ce demonstrează că Vladimir Putin este imprevizibil.

Pentagonul nu va recunoaşte niciodată

Cu toate acestea, nu se cade să afirmăm că americanii sînt mai buni decît ruşii. Armata Unchiului Sam, vestită pentru ravagiile dramatice comise în lume, are grave probleme  la capete. Inventarul războaielor americane, în care au ucis fără milă popoare, îl puteţi găsi în editorialul „Insomniile doamnei Clinton”, http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Insomniile%20doamnei%20Clinton%20de%20MDP.htm

Pentagonul nu va recunoaşte niciodată că militarilor americani li se administrează medicamente generatoare de euforie, menită să le uşureze agresivitatea criminală, astfel ca uciderea adversarului (presupus doar de ei) să li se pară firească. La întoarcere din război li se suspendă tratamentul, obişnuinţa superputerii lor fiind brusc suprimată, aceştia nu se mai pot readapta social, cad în depresii grave sau boli mintale care îi îndeamnă să ucidă. Iată de ce se cred jandarmii lumii! Studii medicale menţionează, printre alte suferinţe ale militarilor americani, sindromul Vietnam, sindromul Golfului, sindromul Irakian, sindromul Afganistan şi, deloc nou, sindromul spaimei de ruşi. Prin anii ʼ70, cea mai mare teamă a americanului era un eventual atac al U.R.S.S. Acum, S.U.A. încearcă prin diverse modalităţi să se răzbune pe Rusia pentru palmele încasate în cazul Siriei şi al lui Snowden. Revenind la agresivitatea militarilor americani, un nou atac armat a avut loc de curînd la Fort Hood, statul Texas –  cea mai mare bază militară din S.U.A. Un soldat înarmat a intrat în clădirea bazei militare, a deschis focul, apoi a urcat într-un vehicul şi a tras din nou cu un pistol automat. A abandonat vehiculul, a intrat din nou în clădire şi a tras, după care s-a sinucis. Trei oameni au murit şi alţi şaisprezece au fost răniţi grav. Potrivit comandantului bazei, atacatorul în vîrstă de 34 de ani a participat la misiuni în Irak în 2011 şi suferea de „probleme mentale” sau de aşa-numitul „sindrom irakian”. Baza militară Fort Hood a fost şi în 2009 ţinta unui atac sîngeros, cînd un fost psihiatru militar american a ucis 13 persoane şi a rănit alte 32.

Nu va plînge prea multă lume după umbra sa

Politicienii ruşi nu se împuşcă între ca americanii în bazele militare, nu pierd vremea pe la televizor sau pe feisbuc precum ai noştri, ahtiaţi după jocuri de imagine. Probabil, în secret, Putin pune bazele unui concret acord economico-militar cu China, India şi Brazilia. Deşi devine de temut,  politica Ţarului nu se aseamănă cu hegemonia Unchiului Sam, care vedea Ucraina sub stăpînirea U.E., jefuită precum Grecia şi Letonia, urmărind în permanenţă consolidarea dominaţiei sale şi extinderea în alte hotare ale lumii. A nu se înţelege că îmi dau lacrimile pentru Putin, Unchiul Sam sau Merkel. Toţi sînt o apă şi-un pămînt. Nici după premierul nostru nu lăcrimez în urma anunţului de retragere din politică postat pe feisbuc: „în noiembrie, după cîştigarea „ultimei bătălii”, doresc să las locul celor mai tineri, iar eu să mă dedic familiei şi vieţii personale”. Joc de imagine, chestiuni melodramatice, demne de marca reţelelor virtuale. Nu va plînge prea mult popor după umbra sa.

Curat antiromânesc, păgînismul său

De cînd s-au înmulţit medicamentele şi ne-au inundat farmaciile, politicienii sînt tot timpul pe arătură. Dar nu numai ei. Şi unii candidaţi care s-au înghesuit să prindă un loc în băncile de la Strasbourg şi Bruxelles ies din tipare şi sînt o ruşine pentru România. Un exemplu este vrăjitoarea Sultana. Ea se lăuda în presă că, din postura de parlamentar european, ar avea puterea de a face şi desface viitorul nostru. Ne mirăm că U.E ne tratează ca pe lumea a treia, dar încurajăm analfabeţi, ciobani, trădători, precum agentul cu sutană, Tökés, reprezentanţi ai altor specii ale naturii, ca să completeze schema Parlamentului European. Minunat mi se pare faptul că Remus Cernea ratează intrarea în P.E., candidatura sa fiind respinsă de B.E.C. pe motiv că nu şi-a numerotat listele cu semnături. Bruxelles-ul a fost salvat de invazia unui măscărici de clasă, care tot timpul a urmărit să fie în miezul scandalurilor, susţinînd, printre păcatele sale, căsătoria între homosexuali şi scoaterea religiei afară din şcoli. Curat antiromânesc, păgînismul său, manifestat în declaraţii publice oribile precum: „România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie rromă, lesbiană şi atee, pentru că atunci oamenii înseamnă că vor alege un preşedinte trecând peste prejudecăţile lor”. Declaraţia spune totul despre Remus Cernea, despre scara sa de valori cu roţile în sus şi despre faptul că n-ar mai trebui tolerat în politica creştinului popor român.

Din 2015, acces gratuit la internet pentru întreaga planetă

La final, o veste bună! Adevăr sau provocare? În 2015, toţi locuitorii planetei vor avea acces gratuit la internet. O echipă de specialişti din cadrul „Media Development Investment Fund” lucrează la un proiect prin care oricine va beneficia de acces gratuit la internet, folosind tehnologiile spaţiale. Sub numele de Outernet, proiectul implică lansarea unor sateliţi în miniatură, care să orbiteze constant şi să primească datele de la staţii terestre, trimiţînd semnalul către fiecare utilizator în parte. Sistemul va funcţiona ca un router, oferind conectivitate nelimitată şi viteză mult mai mare. Lansarea sateliţilor miniaturizaţi „CubeSats” este programată pentru începutul anului 2015, scrie „Le Figaro”. Transferul informaţiei se va face prin tehnologia datacasting, care implică folosirea undelor radio în bandă largă. În acest fel, accesul la internet va putea fi oferit către toate dispozitivele dotate cu un modul WiFi. Sateliţii „CubeSats” au ca scop oferirea unei securităţi greu de încălcat pentru utilizatori, unde nici cenzura informaţiilor nu va putea fi aplicată. Greu de crezut că firmele distribuitoare de internet prin cablu vor rămîne fără obiectul muncii.

Maria Diana Popescu, Agero

www.agero-stuttgart.de

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii